Mardinli oyuncu Fırat Kaya, ‘Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de

Fırat Kaya, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” Dizisine Katıldı

Mardin İGFA’nın başarılı oyuncusu Fırat Kaya, son zamanlarda dikkat çeken Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosuna Turab karakteriyle katıldı. Daha önce TRT 1 ekranlarında “Bir Sevdadır” dizisinde rol alan Kaya, yeni projesiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizi, Yeni Karakterlerle Güçlendi

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi, seyircilerle iddialı bir bölümle buluştu. Sedat İnci’nin yönettiği ve Akli Film imzasını taşıyan dizide, Kan Çiçekleri projesinden ayrılan Barış Baktaş ve Gökhan Gürdeyiş’in ardından Fırat Kaya da katıldı. Kaya, Selahaddin Eyyubi (Uğur Güneş) ve Börü’nün yeğeni Turab karakterine hayat verecek.

Genç Yetenek Fırat Kaya’nın Başarısı

Konservatuvar mezunu Fırat Kaya, 2 vizyon filminde ve 2 dizide başrol deneyimine sahip. “Aşk Seni Bulur” ve “Lanetli Anlaşma” filmlerinde rol alan oyuncu, geçen sezon TRT 1’de yayınlanan “Bir Sevdadır” dizisinde de yer almıştı. Kaya, bu performansıyla iki ödül kazandı; doğu Avrupa uluslararası film festivalinden en iyi erkek oyuncu ve tiyatroda “Sait Hopsait” karakteriyle 9. Bedia Muvahhit Tiyatro ödüllerinden yılın en başarılı genç kuşak erkek oyuncusu ödüllerini aldı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeğeni Turab karakterini canlandıracak olan Fırat Kaya, İGFA’ya yaptığı açıklamada, “Selahattin Eyyubi’nin yeğeni olarak rol almak benim için büyük bir mutluluk” dedi.

Related Posts

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

Zelenski Putin’le Türkiye’de görüşecek! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

6.2 depremi İstanbul’u korkuttu, Metropolde göç başladı!

İstanbul’da 23 Nisan’da meydana gelen 6.2 ve 5.9 büyüklüğündeki depremler kentte yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye yetti.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Beyaz Saray Sözcüsünden flaş Gazze açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlediği basın brifinginde Gazze gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Leavitt, ABD’nin, savaş sonrası Gazze’de yeni yönetim yapılanması hususunu İsrail’le görüştüğü yönündeki haberlerin sorulması …

İsrail basını, Trump yönetiminin Hamas ile ateşkes için Netanyahu’ya baskı yaptığını öne sürdü

Tel Aviv merkezli Haaretz gazetesi, ABD yönetiminin İsrail yönetimine Gazze’de ateşkes için baskı yaptığını iddia etti. Gazete, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayanarak, Başkan Trump’ın Mayıs ayında planlanan Orta Doğu ziyareti öncesinde Hamas’la ateşkes anlaşması sağlanması için diplomatik girişimlerin yoğunlaştığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir