Bingöl Valiliği’nden, hentbol maçında çıkan kavgayla ilgili açıklama

Bingöl Valiliği: Hentbol Maçında Çıkan Kavga Hakkında Açıklama Yayımlandı

Bingöl Valiliği, Hentbol Kadınlar 2’nci Lig müsabakası sonrası Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Güneşin Çocukları Spor Kulübü takımları arasında yaşanan kavgayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, tribünden atlayarak kadın sporculara saldıran 100 kişilik erkek grubunun gerçeği yansıtmadığı tespit edildi.

Şanlıurfa Güneşin Çocukları Hentbol Takımı Galibiyet Sevinci Yaşarken Karşı Takım Taraftarları Tarafından Darbetti!

Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Şanlıurfa Güneşin Çocukları Spor Kulübü arasında oynanan Hentbol Kadınlar 2’nci Lig müsabakası, Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşti. Play-off için büyük önem taşıyan maç 27-27’lik eşitlikle sona erdi. Maçın ardından takımlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşerek sporcuların birbirlerine şikayetçi olmalarıyla sonuçlandı.

“Sorumlular Cezalandırılacak”

Bingöl Valiliği, sosyal medya platformları ve haber sitelerinde yayılan ‘Bingöl’deki erkek taraftarlar, kadın hentbolcuları darp etti’ haberleriyle ilgili açıklama yaparak, tribünde bulunan 100 kişinin sahaya inerek oyuncuları darp etmediğini belirtti. Valilik açıklamasında, maç sonrası yaşanan gerginliğin kısa sürede kontrol altına alındığı ve olayla ilgili adli sürecin titizlikle takip edildiği aktarıldı.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “İlimizde 11 Ocak 2024 tarihinde saat 13.00’da Hentbol Kadınlar 2. Lig müsabakası kapsamında Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Şanlıurfa Güneşin Çocukları Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşma 27-27 sona ermiş ve bu sonuç deplasman takımının Play-Off’a yükselmesini sağlamıştır. Ancak, müsabaka sonrasında iki takım sporcuları arasında yaşanan gerginlik kısa sürede fiziksel temasa dönüşmüştür. Kamera kayıtlarına bakıldığında, olaya müdahil olan kişi sayısının 100 değil 5-10 kişi olduğu tespit edilmiştir. Olayın detayları Hentbol Federasyonu yetkilileri ve gözlemcileri tarafından rapor edilmiştir. Olayın adli süreci devam etmektedir.”


Komşuların İtirazlarına Rağmen, Opera Yarışmasında Birinci Olan Güneş Uluçay, Opera Sanatçısı Olmayı Anlattı


Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan “Varım” Dedi, Özel’den Tepki Geldi: Yeniden Seçilme Gücü Varmış Gibi Gösterip Kaçak Dövüşmesin

İslam Memiş, “2025’te Müthiş Yarış Olacak” Dedi: Bitcoin mi, Altın mı?

TIKLAYIN – İrfan Can Kahveci 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de!

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Türk Kahvesi İçen Cassandra, 2028 Falında Neleri Gördü?

TIKLAYIN – 2.8 Milyar TL’lik Tartışma: Icardi ve Wanda Nara’nın Boşanma Davası Krize Dönüşebilir

TIKLAYIN – SGK Uzmanları Tahminlerini Açıkladı: Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Related Posts

AK Parti kaynakları: Devlet, PKK’nın elindeki silahları biliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları ile başlayan süreçte, PKK Kongre kararı ile silahları bırakacağını ilan etmişti. Sputnik’in konuştuğu AK Parti kaynakları devletin PKK’nın elindeki silahların envanterini bildiğini bu envanter ile teslim edilen silahların karşılaştırılacağını belirtti.

İspanya ve Portekiz diplomatlara açılan ateş sonrası İsrail Büyükelçilerini Dışişleri Bakanlığına çağırdı

İspanya ve Portekiz, Batı Şeria’da İsrail ordusu tarafından diplomatlara açılan ateş nedeniyle ülkelerinde görevli İsrail Büyükelçilerini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Ali Babacan’dan ‘yeni çözüm süreci’ yorumu: Erdoğan önde yürüsün, devreye girsin

Ali Babacan’dan ‘yeni çözüm süreci’ yorumu: Erdoğan önde yürüsün, devreye girsin

Dev banka ATM’lerini tek tek kaldırıyor

Avustralya merkezli e çok uluslu bankacılık devi Westpac, ‘nakitsiz toplum’ hamlesi kapsamında ülke genelindeki banka şubeleri ve ATM’lerini azaltacağını duyurdu. İlk aşamada 1500 kişinin işten çıkarılması beklenirken, söz konusu adım dünya genelindeki tüm bankalar için yeni bir süreci başlatabilir.

Fesih kararı sonrası TBMM’de komisyon tartışmaları: 3 seçenek masada

PKK’nın fesih kararının ardından, Devlet Bahçeli’nin önceki gün yaptığı TBMM’de 100 kişilik bir komisyon oluşturulması çağrısı TBMM’deki partiler tarafından özünde kabul edilirken nasıl oluşturulması gerektiği konusunda farklı görüşler dile getiriliyor. Gündemde 3 seçenek var.

CHP’li TBMM Başkanvekiline görev verilmedi: Milletin iradesi yok sayılıyor

TBMM Başkanvekili, Anayasa Mahkemesi’nin Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay kararını okutmasının ardından Meclis Genel Kurulu’nda görev verilmemesini sert sözlerle eleştirdi. Başkanvekili, “Milletin iradesi yok sayılıyor, Meclisin saygınlığı zedeleniyor” dedi.