Zonguldak’ta Koordinasyon Toplantısı

Zonguldak’ta Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Zonguldak ili Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda kurumların yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının sonunda konuşan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, bakanlığın talimatları doğrultusunda ilde faaliyet gösteren bakanlığa bağlı kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlayarak işbirliğinin artırılması amacıyla toplantının düzenlendiğini belirtti. Keskin ayrıca, tüm kurum yöneticilerinin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verildiğini, ortak projelerin değerlendirildiğini ekledi.

Toplantıda Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’in yanı sıra Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan, TKDK Koordinatörü Ahmet Kuyulu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Zonguldak Şube Müdürü İdris Tetik, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcıları Erol Ziyadoğlu, İsmail Barutçu ve Veteriner Sınır Koordinat Noktası Müdür Yardımcısı Osman Taner Akkaya da katıldı. – ZONGULDAK

Related Posts

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Özgür Özel, İBB operasyonlarında tutuklananların yakınlarıyla buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane Mitingi öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan kişilerin aileleriyle bir araya geldi. Görüşme, İBB Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

İsrail’den normalleşme şartı! Golan Tepeleri’ndeki işgal sürecek

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Golan Tepeleri’nde İsrail işgalinin sürmesi şartıyla Tel Aviv yönetiminin Suriye ve Lübnan’la normalleşme arzusunda olduğunu söyledi. Bakan Saar, Avusturya Dışişleri Bakanı Beate Meinl-Reisinger ile Batı Kudüs’te …