Elazığ’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Elazığ’da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Elazığ’da, henüz kimlikleri ve plakaları belirlenemeyen tır, kamyon, kamyonet, pikap, hafif ticari araç ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın sebebi ise sis ve yolda oluşan buzlanma olarak belirlendi. Kaza, Elazığ-Malatya kara yolunun Hankendi köyü mevkisinde meydana geldi.

Olayın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Elazığ’daki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.


Komşuların rahatsız olacağını düşündü ama opera yarışmasında birinci oldu

Güneş Uluçay adındaki bir kişi, Türkiye’de opera sanatçısı olmayı nasıl başardığını anlattı. Komşularının rahatsız olacağını düşünerek katıldığı opera yarışmasında birincilik elde eden Uluçay, hikayesini paylaştı.


Günün öne çıkan haberleri…

Related Posts

MSB’nin sessizliği sürüyor… İYİ Parti GİK üyesi Demir: ‘Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?’

İYİ Parti’nin Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK’nın düzenlediği drone saldırısıyla ilgili önergelerine yanıt gelmezken, MSB ve iktidar kanadının konuya ilişkin sessizliğinin sürmesine tepki gösteren İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Emekli Tuğgeneral Ali Demir, “Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?” dedi.

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası gerçekleşti

Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya ve Ukrayna’nın 2 Haziran’da İstanbul’da yapılan 2’nci tur müzakereler sırasında varılan anlaşmalar uyarınca bugün yeni bir esir takası gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, “2 Haziran’da İstanbul’da varılan Rusya-Ukrayna anlaşmalarına uygun olarak, 4 Temmuz’da Kiev rejiminin kontrolündeki topraklardan bir grup Rus askeri döndü” ifadeleri kullanıldı.

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız