Yer: İstanbul! Trans birey, yabancı uyruklu adamı feci şekilde dövdü

İstanbul Esenyurt’ta Trans Birey ve Yabancı Şahıs Arasında Kavga

İstanbul Esenyurt’ta trans birey ile yabancı uyruklu bir şahıs arasında ücret anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında meydana geldi ve görüntüler hızla sosyal medya platformlarında yayıldı.

“Parasını Vermemiştir” İddiaları

Olayın hemen ardından viral hale gelen görüntülerin altında “Parasını vermemiştir”, “Erkek erkeğe kavga etmişler”, “Aklı olan trans bireylere bulaşmaz zaten”, “Sadece dövdü ve bıraktı”, “Neden dövdükten sonra üstüne yattı?” gibi yorumlar yapıldı.

Related Posts

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası gerçekleşti

Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya ve Ukrayna’nın 2 Haziran’da İstanbul’da yapılan 2’nci tur müzakereler sırasında varılan anlaşmalar uyarınca bugün yeni bir esir takası gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, “2 Haziran’da İstanbul’da varılan Rusya-Ukrayna anlaşmalarına uygun olarak, 4 Temmuz’da Kiev rejiminin kontrolündeki topraklardan bir grup Rus askeri döndü” ifadeleri kullanıldı.

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.