Üniversite Öğrencisi Bircan Bircan Kaldığı Evde Ölü Bulundu

SARIYER’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BİRCAN BİRCAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Sarıyer’de yaşayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Bircan Bircan, kaldığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 24 Ocak günü Baltalimanı Mahallesi Gamze Sokak’ta meydana geldi. Eskişehir’deki ailesi, evde tek başına yaşayan Bircan Bircan’a iki gün boyunca ulaşamayınca endişelenerek ev sahibine haber verdi. Ev sahibi Kübra Tavukçu, Bircan’ı bulamayınca durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri evin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeri girdi ve maalesef Bircan’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede, Bircan’ın başında çarpma sonucu yaralar olduğu belirlendi. Bircan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ev sahibi Kübra Tavukçu, “Ailesi bizi arayarak iki gündür ulaşamadıklarını söyledi. Telefonla ve kapıyı çalıp vurarak denedik ancak cevap alamadık. Ailenin isteği üzerine polis ve ambulans ekipleri ile birlikte eve girdik ve Bircan’ın hayatını kaybettiğini gördük.” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Zelenski: Azerbaycan’la stratejik ortaklığımızı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz

Zelenski: Azerbaycan’la stratejik ortaklığımızı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz

Barrack ve Netanyahu’dan ‘Suriye-Lübnan’ toplantısı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack’in İsrail’e giderek Başbakan Binyamin Netanyahu ile Suriye ve Lübnan konusunu ele aldıkları bir görüşme gerçekleştirdi.

Eyüpspor, kötü gidişatı Alanyaspor karşısında durdurmak istiyor!

Süper Lig’in ilk 2 haftasında galibiyeti bulunmayan Eyüpspor, Alanyaspor’u konuk edecek.

CHP’li Özgür Karabat ‘KKM ve 19 Mart’ın faturası’nı tek tek açıkladı: ‘AKP iktidarda kaldığı sürece devam edecek!’

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, KKM, faiz ödemeleri ve 19 Mart sonrası rezerv kaybının toplam maliyetinin 200 milyar doları aştığını belirterek, “AKP’nin yarattığı yıkımı trilyonlarca dolarla hesaplamak gerekecek” dedi.

İkiz pandaların doğum günü neşesi

Almanya, Berlin doğumlu ikiz pandalar Leni ve Lotti’nin 1’inci yaş günleri kutlandı.

Barış Alper’e tepkiler çığ gibi: Çakallarla dans

Barış Alper Yılmaz, NEOM SC ve menajerler üçgenindeki kriz büyürken milli oyuncuya tepkiler peş peşe… Uğur Karakullukçu, “Bu Galatasaray’ın parasına çökme girişimidir”, Hasan Şaş, “Galatasaray ağaçtır, gerisi dal… Kırılır gider” dedi. Bülent Timurlenk ise “teşhis” koydu: “Çakallarla dans.”