Tüfekle oynarken kendini vurdu

Samsun’da Silahla Oyun Kötü Bitti

Samsun’un Vezirköprü ilçesi Yağcı Mahallesi’nde yaşanan olayda genç bir adamın oynadığı av tüfeği bir anda ateş aldı. Ü.B (19) isimli genç, dedesine ait evdeki av tüfeğini alarak evin dışına çıktı. Ancak tüfek kazara ateşlenerek gencin koluna isabet etti.

Olayın duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde kalan genci buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralıya müdahalede bulundular. Ardından yaralı, Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri de olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı. Silahla oynarken meydana gelen kaza, çevredekileri tedirgin ederken genç adamın sağlık durumu ise yakından takip ediliyor.

Related Posts

Süleyman Soylu’dan Özgür Özel’e tepki

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, CHP Genel Bakanı Özgür Özel’in, “devlet yetkilileri ve siyasetçilere yönelik kaset” iddiasına ilişkin, “Bir fitne, bir riya ve bir yalan ancak bu kadar olabilir. Allah, bunların yalanlarından ve şerrinden bütün milleti korusun.” ifadesini kullandı.

Son Dakika… Özgür Özel Ankara’da konuştu: ‘1 Mayıs’ ve ‘Ümit Özdağ’ kararını açıkladı!

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs için “Emekçiler hangi meydandaysa o meydanda onlarla kucaklaşacağız!” açıklamasını yaptı. Özel, ayrıca, “Bu salı grup toplantısı yok, biz müsaadeliyiz. Çünkü Ümit Özdağ yargılanıyor” ifadelerini kullandı.

Beyin ameliyatı hayatını değiştirdi: Birden Türkçe’yi unuttu

Konya’da beyninin sol tarafına pıhtı atan 67 yaşındaki Rahmi Kandemir, ameliyat sonrası Türkçe’yi unuttu. Danca konuşmaya başlayan yaşlı adam, literatürde nadir görülen vakalardan biri olarak değerlendiriliyor.

Kütahya’da 4,5 büyüklüğünde deprem

Kütahya’nın Simav ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze için kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay’a verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yılki 7 hisse kurban vekaleti Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Dışişleri Bakanlığı’ndan 1915 olayları açıklaması

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “1915 olayları konusunda tarihi gerçekler ve uluslararası hukuk hilafına yapılan açıklamaları bütünüyle reddediyoruz.” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir