Telefonla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Malatya’da Telefon Dolandırıcılığı Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Malatya’da yaşanan olayda, telefonla aradıkları kişileri dolandıran 3 şüpheli polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Olayın hedefi olan S.E.‘yi arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafından kullanıldığına dair yalanlarla S.E’den para ve altın talep etti.

Mağdur S.E., evinde bulunan ziynet eşyalarını dolandırıcılara kaptırdıktan sonra durumu anlayınca hemen emniyet müdürlüğüne başvurdu.

Şüphelilerin Şanlıurfa’da ikamet ettikleri belirlendi ve İ.A., M.S.S., İ.A. ve İ.K. operasyon sonucu yakalandı.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. emniyette alınan ifadelerin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Diğer şüpheli İ.K’nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu ortaya çıktı. (AA)

Related Posts

Bu karar çok konuşulur: Türkiye’den Hamas’a soğuk duş

Türkiye, Hamas’ın kınandığı ve silah bırakıp yönetimi Mahmud Abbas’a devretmesi çağrısında bulunulduğu ortak bildiriye “şerh” düşerek imza attı. Öte yandan, 193 üyesinden 147’si Filistin devletini tanıyan Birleşmiş Milletlerde (BM) bu kararı alan devletlerin sayısının 150’yi aşması bekleniyor

MLP Care’den dev hisse işlemi: Yatırımcı güveni tavan yaptı

MLP Care, sermayesinin yüzde 15’ine denk gelen hisseler için 600 milyon doları aşan talep aldı; bu işlem, son beş yılın en büyük blok satışlarından biri olarak kayıtlara geçti.

Elektrikli bisiklet köprüden dereye düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Osmaniye’de elektrikli bisiklet köprüden Karaçay Deresi’ne uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Gelini alan araba damatsız hareket etti: Bursa’da düğün sonrası ilginç anlar

Bursa’da düğün bitiminde evin yolunu tutmak için arabayı yanaştıran damat, heyecandan el frenini çekmeyi unutunca içinde gelinin olduğu otomobil kaza yaptı.

Sürekli rapor alanlara kötü haber! İşverenin eli güçlendi

Sürekli rapor alarak işe gelmeyen kişilere mahkeme kötü haberi verdi. Sürekli aynı davranışta bulunan işçilerin iş akdi sonlanacak.

Dünyanın ilk yolcu jeti lüks bir ölüm tuzağıydı: Hayata döndürüldü

Jet motorlu yolcu uçaklarının öncüsü Comet, 73 yıl sonra yeniden hayat buldu. Uçak, hem havacılık tarihine yön veren ilk uçuşu hem de ardında bıraktığı derslerle yeniden ilgi odağı oldu.