TEKNOFEST Eğitim Teknolojileri Yarışması’na başvurular sürüyor: Son tarih 20 Şubat!

TEKNOFEST kapsamında T3 Vakfı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST Eğitim Teknolojileri Yarışması’na başvurular devam ediyor.

TEKNOFEST’ten yapılan açıklamaya göre, Eğitim Teknolojileri Yarışması, eğitimde teknoloji entegrasyonunu destekleyerek yenilikçi, kalıcı ve çok yönlü çözümler üretmek isteyen birey ve ekipler için bir platform sunuyor.

Katılımcılar yarışmada, disiplinler arası yaklaşımlarla eğitim süreçlerini daha verimli hale getiren projelerle toplumsal gelişime katkı sağlama fırsatı bulacak.

Veri analizinden dijital eğitim materyallerine kadar geniş bir yelpazede, öğrenme süreçlerini daha verimli, etkili ve kalıcı hale getiren projeler jüri tarafından değerlendirmeye alınacak. Ortaokul seviyesinden mezun seviyesine kadar öğrenci ve profesyoneller, 20 Şubat’a kadar yarışmaya başvurabilecek.

Her seviyede dereceye girenlere para ödülü verilecek yarışmada; ortaokul seviyesine toplam 150 bin TL, lise seviyesine toplam 180 bin TL, üniversite ve üzeri seviyeye toplam 210 bin TL ödül dağıtılacak. (AA)


Yine mi! ‘Uzak Şehir’de levirattan doğan aşk hikâyesi…


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Kanye West ve Bianca Censori, çıplak kırmızı halı şovunun ardından Grammy ödüllerinden polis eşliğinde mi çıkarıldı?

TIKLAYIN – TÜİK enflasyon rakamları beklentilerin üzerinde geldi!

TIKLAYIN – İstanbul’da kar yağışı beklenen ilçeler hangileri?

TIKLAYIN – Spor yazarları, Fenerbahçe-Rizespor maçını yorumladı; “Türk hakemliği sadece futbol için değil, sosyal barış için de beka sorunudur”

İstanbul’da büyük vurgun: İtfaiye görevlisi mesai arkadaşlarını 300 milyon TL dolandırdı

TIKLAYIN – Cezaevinde intihar eden yenidoğan davası sanığı İlker Gönen’in avukatı “Hücresine urgan bıraktılar” dedi; hakkında soruşturma başlatıldı

TIKLAYIN – Yunus Emre Vakfı’nın paraları “uçmuş”: Rezervasyona bile fatura kesmişler, 10 ayda 110 milyon liralık uçuş hizmeti almışlar!

TIKLAYIN – Şubat ayı kira zam oranı belli oldu


Related Posts

Antarktika’dan gizemli sinyaller: Buzun altından gelen radyo sinyallerinde şaşırtıcı bir keşif

Buzulların kalbinden gelen açıklanamaz radyo sinyalleri, evrenin bilinmeyen sırlarına ışık tutabilir mi?

Hayat kurtaran bilim! Yapay organların yükselişi

Biyoteknoloji, sağlık alanında devrim niteliğinde yenilikler sunmaya devam ediyor. Yapay organ ve doku üretimi, organ nakli bekleyen milyonlarca hasta için umut ışığı olurken, Türk bilim insanları ve uluslararası uzmanların öncülük ettiği çalışmalar …

Netflix, Fransa’da canlı TV kanallarını da gösterecek

Dünya çapında popüler dijital platform Netflix, Fransa’da bir medya zinciriyle anlaşma yaparak canlı TV kanallarını da göstermeye başlayacak.

Apple’ın yeni ürünleri iOS 26 betasında ortaya çıktı

Apple’ın henüz tanıtmadığı ancak iOS 26 betasında ortaya çıkan ürünler, daha önce çıkacağı söylenen cihazlarla eşleşiyor.

Google Wallet, PayPal desteğini sonlandırıyor

Google tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Google Wallet kullanıcıları artık PayPal hesaplarıyla ödeme yapamayacak. Android Authority tarafından fark edilen yardım merkezi sayfasında, Google PayPal bağlantısını 11 Nisan 2025’ten itibaren kabul …

Türkiye Avrupa’da en fazla bilişim mezunu veren 3.ülke oldu

Stanford Üniversitesi’nin “2024 Yapay Zeka İndeksi Raporu”nda Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında bilişim, bilgisayar bilimi, bilgisayar mühendisliği ve bilgi teknolojisi alanlarında lisans düzeyinde en yüksek mezun sayısına sahip 3’üncü ülke oldu.Lisans düzeyinde en yüksek mezun sayısına sahip ülkeler sıralamasında Türkiye, Birleşik Krallık ve Almanya’yı takip ediyor.