Suç örgütü operasyonunda yakalanan 8 kişi tutuklandı

Istanbul’da Suç Örgütü Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

İstanbul merkezli 2 ilde gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 8’i tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, 8 Aralık’ta silahlı saldırı sonucu öldürülen Aras Yılmaz’ın liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada, örgütün liderlerinden olduğu belirlenen 10 şüpheli tespit edildi.

Savcılığın gözaltı kararı vermesinin ardından operasyon düzenleyen emniyet güçleri, İstanbul merkezli 2 ilde harekete geçti.

İstanbul’da Sarıyer, Zeytinburnu, Kağıthane, Beylikdüzü, Arnavutköy, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Bahçelievler ile Samsun’da gerçekleştirilen operasyonda 10 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

2 Kişi Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Burada savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 10 şüpheliden 8’i tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Aras Yılmaz’ın 8 Aralık’ta alışveriş merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine yönelik başlatılan soruşturmada, örgüt içi hesaplaşma çatışmasında öldürülmüş olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.

Related Posts

İran’dan İsrail’e yeni saldırı

İran’dan İsrail’e doğru yeni füzelerin fırlatıldığı açıklandı.

Özgür Özel’den Müsavat Dervişoğlu’na yanıt

Silivri Cezaevi’nde geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ CHP’yi ziyaret etti.

Profesör açıkladı: İşte kenelerin en çok tercih ettiği kan grubu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

CHP’li Kış: “Mersin üretiyor ama yatırım alamıyor, bu bir ihmalkârlık değil, siyasi tercihtir!”

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı etkili konuşmayla Mersin’in yıllardır görmezden gelinen yatırımlarını, bitmeyen projelerini ve iktidarın bölgeye yönelik adaletsiz yaklaşımını gündeme taşıdı.

Herkesin evine giren ürünü bakanlık yasakladı

Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Güvensiz ürünler listesine yeni bir ürün daha eklendi. En az herkesin evine bir kere giren lavabo açıcı bakanlık tarafından yasaklandı.

CHP’li vekil, çoklu maaş alanların 54 metrelik listesiyle kürsüye çıktı: Artık yeter, çarkları kırmanın zamanı geldi

CHP’li vekil, çoklu maaş alanların 54 metrelik listesiyle kürsüye çıktı: Artık yeter, çarkları kırmanın zamanı geldi