Son Dakika… Sahte içki kabusunda can kaybı 59’a yükseldi

Son Dakika Haberi… Ankara’da sahte içki can almaya devam ediyor.

Son olarak; sahte alkol nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca “kaçakçılık” ve “olası kastla ölüme sebebiyet verme” suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.

28 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Söz konusu raporlara göre, Ankara’da 54 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

SAYI 59’A YÜKSELDİ

Söz konusu raporlara göre Ankara’da 59 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Related Posts

Siirt’te mahallede başlayan kavga, hastanede devam etti: Yaralılar var!

İki grup arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 2 kişi, hastane önünde taraflarının yakınları arasında çıkan kavgada da 3 kişi yaralandı. Polis kalabalığa biber gazıyla ve havaya ateş açarak müdahale etti. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

AKP’li Şamil Tayyar’dan dikkat çeken çıkış: ‘Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendim’

Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendiğini dile getiren AKP’li Şamil Tayyar, Erdoğan ile Bahçeli’nin yakın zamanda bir araya geleceğine yönelik kulisi bilgisini “Randevu planlaması yapılıyor” diye aktardı.

Kırıkkale’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 3 Gözaltı

Kırıkkale’de çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye’de de satışı yapılan dünyaca ünlü maden suyunda dışkı tespit edildi

Fransa’da yapılan analizlerde, ünlü Perrier marka maden suyunun bazı şişelerinde dışkı kaynaklı enterobakteriye rastlandı. Uzmanlar, bu bakterilerin ciddi enfeksiyonlara yol açabileceğini belirtirken, söz konusu ürünler Türkiye’de de satılıyor.

Siirt’te Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

Siirt’te iki grup arasındaki kavga sonrası hastane önünde 5 kişi yaralandı, 2’sinin durumu kritik.

İstanbul’da yüzlerce kilogram uyuşturucu yakalandı!

Bakan Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen operasyonda 801,5 kilogram “metamfetamin”in ele geçirildiğini, zehir taciri 2 şüphelinin yakalandığını bildirdi.