Mersin’de Gümrük Kaçağı Sigara Operasyonu

Mersin’de Gümrük Kaçağı Sigara Operasyonu: 1 Şüpheli Yakalandı

Mersin’de gümrük kaçağı sigara ticareti yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çok miktarda dolu ve boş makaron ile tütünle birlikte yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Gülnar ilçesinde kaçak sigara ticareti yaptığı tespit edilen bir şahsın adresine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda şüpheli şahıs gözaltına alınırken, yapılan aramada bin 200 dolu olmak üzere toplam 19 bin 600 makaron, 13 kilogram kıyılmış tütün, 3 bin 925 sigara paketi ve 1 adet makaron doldurma aparatı ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. – Mersin

Related Posts

Turizmde pazar günü de çalışmanın önünü açan düzenleme komisyondan geçti: İşçiye ‘kölelik’ dayatması

Turizm sektöründe işçilere pazar günü çalıştırılma zorunluluğu getirildi. Türk-İş ve Hak-İş’in anayasa ve uluslararası normlara aykırı olduğunu belirttiği düzenleme, işçilerin dinlenme hakkını ortadan kaldırarak adeta ‘kölelik’ dayatması getiriyor. İktidar, sendikaların tüm itirazlarına rağmen maddeyi komisyondan geçirdi.

Dev bankadan faiz indirimi ve enflasyon tahmini!

Morgan Stanley, Türkiye’de enflasyonun yaz aylarında hızla düşeceğini öngörüyor. Faiz indirimlerinin temmuz ayında başlayacağı tahmin edilirken, merkez bankasının parasal sıkı duruşu devam edecek. Ekonomide likidite yönetimi ve enflasyon hedefleri önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

TÜİK fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı: İşte haziran ayının zam şampiyonu

TÜİK fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı: İşte haziran ayının zam şampiyonu

Öğretmen, esnaf ve sağlık memurundan gençlere çağrı: Piknik havasında çalışmak isteyene öneriyoruz

Kentte 40 yıldır öğretmenlik yapan Yalçın Kartarı, esnaf emeklisi Cemal Çelebi ve sağlık çalışanı Hasan Gökçay ile birlikte arıcılık faaliyetlerini sürdürüyor. Öğretmen Kartarı, arıcılığın hem ruhsal hem ekonomik olarak fayda sağladığını belirterek …

Tabelalar değişecek: Akaryakıta otomatik zam yolda!

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam dönemi başlıyor. ÖTV düzenlemesiyle birlikte pompa fiyatlarında artış bekleniyor. Tüketiciler zamların etkisini önümüzdeki günlerde hissetmeye başlayacak.

İran’a saldırı Cengiz’e kazandırdı

Gübre fiyatları son 1 yılda yüzde 100’e yakın arttı. Son yüzde 12.9’luk zam, İsrail-İran savaşı nedeniyle geldi. En büyük üreticilerden Cengiz Holding’in iştiraki Eti Gübre, kârını katladı.