LGS’de şaibe iddiaları gündemdeyken HÜDA PAR’dan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e ziyaret

HÜDA PAR Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i Ziyaret Etti

Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin‘i ziyaret etti. Dinç, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, gençleri uyuşturucu sorunundan korumaya yönelik alınması gereken önlemler ve öğrenci affı konularında taleplerini ilettiklerini belirtti. Ayrıca eğitim sistemindeki sorunlar ve özel sektörde çalışan öğretmenlerin durumu hakkındaki düşüncelerini Bakan Tekin ile paylaştıklarını ifade etti. Dinç, Bakan Tekin’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. (ANKA)

Related Posts

Gaziantep FK Kayseri’de Kamp Yapıyor

Gaziantep FK, Kayseri’de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürerek antrenmanlarını gerçekleştirdi.

New York borsası günü karışık seyirle bitirdi

New York borsasında yatırımcılar, ekonomik veriler, merkez bankası mesajları ve ticaret anlaşmalarının etkisiyle temkinli bir gün geçirdi. Endeksler farklı yönlere hareket ederken, S&P 500 günü tüm zamanların en yüksek kapanışıyla tamamladı.

Evde Sabun Paketleme Dolandırıcılığına Operasyon

Tekirdağ merkezli 9 ilde dolandırıcılara yönelik operasyonda 16 kişi tutuklandı.

Tire 2021, Onur Şirin’i Kadrosuna Kattı

Tire 2021, Mazıdağı Fosfat’tan Onur Şirin ile sözleşme imzaladı. Deneyimli stoper kariyerine devam edecek.

Stadyumlarda yeni dönem: Protokol dahil hiç kimseye güvenlikte ‘ayrıcalık’ tanınmayacak

Yeni sezonda spor güvenliği için kapsamlı tedbirler devreye giriyor. Çok yüksek riskli maçlar için “AA” kategorisi oluşturulurken, protokol tribünlerine girişte Taraftar Kart ve elektronik bilet zorunlu hale getiriliyor.

Mersin’de İş Yerlerine Cezalar

Mersin’de yapılan denetimlerde 13 iş yerine 2 milyon 175 bin lira ceza kesildi.