Kontrolden çıkan TIR trafiği felç etti: Uzun kuyruklar oluştu

Anadolu Otoyolu’nda TIR’ın Kaza Yapması Trafiği Felç Etti

Kaza, Anadolu Otoyolu Sakarya Akyazı ilçesi geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan D.A. idaresindeki TIR, sol ön lastiğinin patlaması neticesinde kontrolden çıktı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Bariyerlere çarparak makaslayan TIR, bölgede bir süre trafiği aksattı. Durumun haber verilmesi üzerine adrese sağlık ve otoyol jandarma ekipleri sevk edildi. Herhangi bir yaralananın olmadığı kaza sebebi ile Ankara istikametine uzun araç kuyrukları oluştu.

Ekiplerin, TIR’ı emniyet şeridine çekmesi ile birlikte bölgede trafik kontrollü şekilde sağlandı. Bir süre aksayan trafik, yolun temizlenmesi ile birlikte normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Related Posts

Gerilim tırmandı! THY ve Pegasus uçuşları iptal etti

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Ümit Özdağ’dan Özgür Özel’e yönelik saldırıyla ilgili açıklama

Marmara (Silivri) Cezaevinde tutuklu bulunan Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan saldırıya ilişkin, “İstanbul’da CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yapılan saldırı, iktidarın uyguladığı yüksek tansiyon politikasının açık bir sonucudur.” dedi.

Son Dakika… Erdoğan’dan Bahçeli’ye sürpriz ziyaret! Saati belli oldu…

Son Dakika Haberi… Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 18:00’de MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret edecek.

Son Dakika… ‘Havhavhav’ şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!

Son Dakika Haberi… Türkiye’nin en çok dinlenen rapçileri arasında yer alan ve Lvbel C5 olarak bilinen Burak Bodur tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman’da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Adıyaman’da, çalıştığı inşaatın 6’ncı katından düşen 59 yaşındaki Abuzer Yakut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

5 gün boyunca oturmadı: Vücudundaki değişimi paylaştı

YouTuber Lucas Ball, fazla oturmanın zararlarına dikkat çekmek için 5 gün boyunca hiç oturmadı. Ball’un yaptığı deneyin sonuçları hem şaşırtıcı hem acı vericiydi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir