Kocaeli’nde korkutan patlama: Yaralılar var

Kocaeli Darıca’da Bir Binada Patlama Meydana Geldi

Kocaeli Darıca’da Abdi İpekçi Mahallesi’ndeki bir binada saat 19.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay sonucunda yaralılar olduğu bilgisi alınırken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler.

Yangınla mücadele ve yaralıların tahliyesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Beşiktaş, Konferans Ligi için avantaj arıyor: Rakip Lausanne

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Lausanne deplasmanına çıkacak.

Yaz Tatilinde Eğitime Destek

Sakarya’da denetimli serbestlik yükümlüleri, 20 okulda onarım ve temizlik çalışması yapıyor.

İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir, Gazze kentini işgal planını onayladı

İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Gazze kentini topyekün işgal planını onayladı. Kanlı planı 19 Ağustos’ta Savunma Bakanı Yisrael Katz’ın da onaylayacağı ve İsrail’de güvenlik kabinesinin hafta sonu toplanacağı öğrenildi.

İmamoğlu: Atı alan Üsküdar’ı geçemeyecek

CHP, her hafta çarşamba günleri İstanbul’un bir ilçesinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yenisini Üsküdar’da gerçekleştirecek.

Kayseri’de doğaseverler için saklı cennet: Hürmetçi Sazlığı keşfedilmeyi bekliyor

Kayseri’nin eşsiz güzelliklerinden biri olan Hürmetçi Sazlığı, doğa ve fotoğraf tutkunları tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Bursa’da bir yangın daha… Havadan ve karadan müdahale

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.