Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin lira lık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da kendilerini ”polis veya savcı olarak tanıtan” dolandırıcılar düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşanan bir dolandırıcılık olayının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adlı vatandaşı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını aldılar.

Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

CHP’den operasyonlara ilişkin açıklama: ‘Yapılan saldırıya sessiz kalmayacağız, geri adım atmayacağız!’

İstanbul’un ardından Adana, Antalya ve Adıyaman’a sıçrayan CHP’li belediyelere yönelik operasyonları değerlendiren CHP’li kurmaylar, “Bu operasyonların sonu olmayacak, seçilmişlerimize yapılan saldırıya sessiz kalmayacağız, geri adım atmayacağız, tonunu da düşürmeyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Teksas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükseldi

Teksas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükseldi

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.

ABD’de sel felaketi: Ölü sayısı artıyor

ABD’nin New Jersey ve Texas eyaletleri başta olmak üzere çeşitli bölgelerde etkili olan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle en az 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Konya’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz