İmamoğlu’na destek verdi: Belediye başkanının X hesabı askıya alındı

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’den İmamoğlu’na Destek

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabının askıya alınmasına karşı dayanışma gösterdi. Demir, kendi hesabının da askıya alındığını açıkladı.

Başkan Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun hesabının askıya alınmasına karşı desteğimizi göstermek amacıyla profil fotoğrafımı değiştirmiştim. Ancak bu değişiklik sonrasında kendi onaylı hesabım da askıya alındı.”

“Bu sadece bir sosyal medya kısıtlaması değil; seçilmiş temsilcilere, ifade özgürlüğüne ve demokratik dayanışmaya yönelik açık bir müdahaledir.”

“Açıkça söylüyorum: Ne yaparlarsa yapsınlar, hak ve doğru mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim yolumuz, halkın yoludur. Susturulmaya çalışılan her ses, daha da yükselecektir. İrade milletindir.”

Related Posts

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

Zelenski Putin’le Türkiye’de görüşecek! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

6.2 depremi İstanbul’u korkuttu, Metropolde göç başladı!

İstanbul’da 23 Nisan’da meydana gelen 6.2 ve 5.9 büyüklüğündeki depremler kentte yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye yetti.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Beyaz Saray Sözcüsünden flaş Gazze açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlediği basın brifinginde Gazze gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Leavitt, ABD’nin, savaş sonrası Gazze’de yeni yönetim yapılanması hususunu İsrail’le görüştüğü yönündeki haberlerin sorulması …

İsrail basını, Trump yönetiminin Hamas ile ateşkes için Netanyahu’ya baskı yaptığını öne sürdü

Tel Aviv merkezli Haaretz gazetesi, ABD yönetiminin İsrail yönetimine Gazze’de ateşkes için baskı yaptığını iddia etti. Gazete, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayanarak, Başkan Trump’ın Mayıs ayında planlanan Orta Doğu ziyareti öncesinde Hamas’la ateşkes anlaşması sağlanması için diplomatik girişimlerin yoğunlaştığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir