İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Düzenlemeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için önemli bir duyuru yaptı. Şehir genelinde kesintisiz hizmet sunacak ekipler belirlendi ve ihtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması için gerekli düzenlemeler yapıldı.

Yılbaşı gecesi beklenen yoğunluğa karşı toplu ulaşım araçları için ek seferler planlandı. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı hatta 64 bin sefer düzenlerken yılbaşı gecesi için 25 farklı hatta toplamda 304 ek sefer gerçekleştirecek. Gece boyunca kesintisiz hizmet veren metrobüs sistemi de 221 ek seferle desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Boyunca Çalışacak

İstanbul’da bulunan metro hatları olan M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca hizmet verecek.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesinde tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetlerin engellenmesi amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Çatışmaların çözümü için Türkiye güvenilir adres

Zelenski Putin’le Türkiye’de görüşecek! Tarih verdi

Ayrıntılar geliyor…

6.2 depremi İstanbul’u korkuttu, Metropolde göç başladı!

İstanbul’da 23 Nisan’da meydana gelen 6.2 ve 5.9 büyüklüğündeki depremler kentte yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye yetti.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Beyaz Saray Sözcüsünden flaş Gazze açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlediği basın brifinginde Gazze gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Leavitt, ABD’nin, savaş sonrası Gazze’de yeni yönetim yapılanması hususunu İsrail’le görüştüğü yönündeki haberlerin sorulması …

İsrail basını, Trump yönetiminin Hamas ile ateşkes için Netanyahu’ya baskı yaptığını öne sürdü

Tel Aviv merkezli Haaretz gazetesi, ABD yönetiminin İsrail yönetimine Gazze’de ateşkes için baskı yaptığını iddia etti. Gazete, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayanarak, Başkan Trump’ın Mayıs ayında planlanan Orta Doğu ziyareti öncesinde Hamas’la ateşkes anlaşması sağlanması için diplomatik girişimlerin yoğunlaştığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir