Görenler hayrete düştü… Tartıştığı eşine kendini affettirmek için pankart yaptırdı

Siirt’te yaşayan Mehmet Korkmaz, tartıştığı eşi Ayşenur’dan özür dilemek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, kentin işlek noktalarından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki sokağa pankart astı.

Çiftin fotoğrafının da olduğu pankartta, ‘Seni üzdüğüm, incittiğim için özür dilerim. Hayatım boyunca seni bir daha asla üzmeyeceğim. Seni çok seviyorum’ ifadeleri yer aldı.

Pankartı gören çevredekiler, şaşkın gözlerle baktı.

Related Posts

Mattia Ahmet Minguzzi davasında yeni gelişme: Katilin yaşı belli oldu

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetine ilişkin yeni gelişme yaşandı. Katil zanlısı U.B.’nin Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen yaş raporunda 16 yaşında olduğu tespit edildi.

CHP’nin İstanbul’da miting yapacağı üçüncü ilçe Başakşehir oldu!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına karşı İstanbul’da 3’üncü miting Başakşehir’de yapılacak.

Aydın’da tarihi eser operasyonu: 4 gözaltı

Aydın’da Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 12 tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Artvin-Şavşat Karayolu heyelan nedeniyle kapandı

Artvin-Şavşat Karayolu’nun 25. kilometresinde art arda meydana gelen heyelen nedeniyle kapandı.

Rusya’da hayatını kaybeden dağcı Mehmet Kocaakça toprağa verildi

Rusya’nın dünyaca ünlü Elbruz Dağı’na tırmanış sırasında hipotermiye yakalanarak hayatını kaybeden dağcı Mehmet Kocaakça, memleketi Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprağa verildi.

Yaşlı çiftten acı haber

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşlı çift, evde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabri Uçar hayatını kaybederken Zeliha Uçar ise hastaneye kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir