Eşini defalarca bıçaklayıp kaçtı

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde Yaşanan Olayda Kadın Ağır Yaralı

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bir apartmanda meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın 1’inci katında yaşayan Emircan G. ile eşi Yıldız G. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Emircan G. mutfaktan aldığı bıçakla eşini birçok kez yaraladı. Olayın ardından kaçan Emircan G. hemen yakalanırken, Yıldız G. ise ağır yaralı olarak özel bir kliniğe götürüldü. Burada yapılan müdahalenin yetersiz kalması üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, çok sayıda bıçak darbesi alan Yıldız G.’yi yaralayan Emircan G.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler sürüyor.

Related Posts

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Diyarbakır’da silahlı çatışma: 12 yaralı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kavgada 12 kişi yaralandı…

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Efsane başkanın oğlu ölü bulundu

“Foça’nın efsane başkanı” olarak anılan Ahmet Nihat Dirim’in oğlu Kerem Dirim, sazlıkta ölü bulundu.

Ankara’da sağanak yağışlar sele neden oldu

Ankara’nın Beypazarı, Sincan, Haymana ilçelerinde etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde aniden başlayan fırtına ve sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su taşkınları yaşandı, bazı yollar göle döndü.

Gebze’de bıçaklı kavga: Yaralayan ve yaralı olay yerinden kaçtı

Kocaeli’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Bıçaklı saldırgan ve yaralı kişi olay yerinden kaçtı.