Doğu Perinçek’ten Erdoğan’a: ‘Başkomutanlık oturarak olmaz’

Perinçek’ten Erdoğan’a Sert Tepki: “Başkomutanlık Seyrederek Olmaz!”

14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy çağrısı yapıyor. Ankara’da düzenlenen ‘İsrail’e geçit yok’ buluşmasında konuşan Perinçek, sert açıklamalarda bulundu.

Toplantıya katılanlar, “Diren İran, Türk milleti seninle”, “Kürecik’e el konsun, İsrail kahrolsun”, “Kahrolsun Amerikan emperyalizmi”, “Kahrolsun İsrail siyonizmi” sloganları attı.

‘BAŞKOMUTANLIK SEYREDEREK OLMAZ’

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin başkomutanıdır ve büyük sorumluluklar taşır. Başkomutanlık, savaş sırasında izlemek değil, kararlar almak demektir. Başkomutanın Kürecik Üssü’ne karşı acil adımlar atması gerekmektedir.

‘BU İHANETİ KİMSE YAPAMAZ’

“Başkomutanın emirleri yok sayılamaz. Türk milleti olarak, İran’a saldıranların ülkemizde işgalciliğini kesinlikle kabul etmiyoruz. İncirlik Üssü’nde Türk bayrağı dalgalanmalı, NATO’nun etkisi azaltılmalıdır.

‘EĞER VAZİFESİNİ YAPMAZSA…’

“Eğer Erdoğan, başkomutanlık vazifesini yerine getirmezse, Türkiye yeni bir lider bulacaktır. Ülkemizin bağımsızlığını koruyacak, halkına sadakatle hizmet edecek birçok potansiyel başkomutan mevcuttur. Sayın Cumhurbaşkanı ya gereken adımları atacaktır ya da yerine bir başkası geçecektir.”

Related Posts

Gaziantep FK Kayseri’de Kamp Yapıyor

Gaziantep FK, Kayseri’de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürerek antrenmanlarını gerçekleştirdi.

New York borsası günü karışık seyirle bitirdi

New York borsasında yatırımcılar, ekonomik veriler, merkez bankası mesajları ve ticaret anlaşmalarının etkisiyle temkinli bir gün geçirdi. Endeksler farklı yönlere hareket ederken, S&P 500 günü tüm zamanların en yüksek kapanışıyla tamamladı.

LGS’de şaibe iddiaları gündemdeyken HÜDA PAR’dan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e ziyaret

LGS’de şaibe iddiaları gündemdeyken HÜDA PAR’dan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e ziyaret

Evde Sabun Paketleme Dolandırıcılığına Operasyon

Tekirdağ merkezli 9 ilde dolandırıcılara yönelik operasyonda 16 kişi tutuklandı.

Tire 2021, Onur Şirin’i Kadrosuna Kattı

Tire 2021, Mazıdağı Fosfat’tan Onur Şirin ile sözleşme imzaladı. Deneyimli stoper kariyerine devam edecek.

Stadyumlarda yeni dönem: Protokol dahil hiç kimseye güvenlikte ‘ayrıcalık’ tanınmayacak

Yeni sezonda spor güvenliği için kapsamlı tedbirler devreye giriyor. Çok yüksek riskli maçlar için “AA” kategorisi oluşturulurken, protokol tribünlerine girişte Taraftar Kart ve elektronik bilet zorunlu hale getiriliyor.