Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başarılarımızı ihanetlere rağmen başardık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Meclis’teki grup toplantısında bir konuşma gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

AK Parti ailesi olarak teşkilatıyla, belediyesiyle, milletvekilleriyle, genel merkeziyle, kabinesiyle tam kadro sahadayız. Bu muazzam ruh şölenine gölge düşürmeye çalışanlara aldırmadan, 81 vilayetimizin her karışında bir ay boyunca bir gönüle daha girmek için koşturan tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

“ASLOLAN MİLLETİMİZE HİZMET”

Geçtiğimiz günlerde önceki dönem milletvekillerimizle yaptığımız iftarda da ifade ettiğim gibi, AK Parti’de eski diye bir kavrama yer yoktur. Partimizin temsilcisi olduğu davaya inancını muhafaza eden herkes, ebedi AK Partilidir. Görevler, ünvanlar gelip geçicidir. Aslolan ülkemize, milletimize hizmet etmektir.

“KUYRUK ACILARI DİNMEDİ”

Bize yönelik husumetlerin bir kısmı, çeşitli maskeler altında ülkeyi sömürenlerin soygun çarkını bozmamızdan kaynaklanıyordu. 23 yıl boyunca en büyük nefreti bunlardan gördük. Kimi zaman Gazi Mustafa Kemal’i, kimi zaman batıyı, kimi zaman da milletimizin çeşitli kesimlerinin inanç ve köken hassasiyetlerini istismar eden bu yağmacıların kuyruk acısı hala dinmedi.

Türk ekonomisinin batırılması için çalışmak dahil, beşinci kol faaliyetlerinin yürütülmesinin gerisindeki sebeplerden biri kendi çıkarını her şeyin önünde tutan köksüzlerin sayıca fazla olmasıdır.

Related Posts

Siirt’te mahallede başlayan kavga, hastanede devam etti: Yaralılar var!

İki grup arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 2 kişi, hastane önünde taraflarının yakınları arasında çıkan kavgada da 3 kişi yaralandı. Polis kalabalığa biber gazıyla ve havaya ateş açarak müdahale etti. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

AKP’li Şamil Tayyar’dan dikkat çeken çıkış: ‘Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendim’

Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendiğini dile getiren AKP’li Şamil Tayyar, Erdoğan ile Bahçeli’nin yakın zamanda bir araya geleceğine yönelik kulisi bilgisini “Randevu planlaması yapılıyor” diye aktardı.

Kırıkkale’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 3 Gözaltı

Kırıkkale’de çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye’de de satışı yapılan dünyaca ünlü maden suyunda dışkı tespit edildi

Fransa’da yapılan analizlerde, ünlü Perrier marka maden suyunun bazı şişelerinde dışkı kaynaklı enterobakteriye rastlandı. Uzmanlar, bu bakterilerin ciddi enfeksiyonlara yol açabileceğini belirtirken, söz konusu ürünler Türkiye’de de satılıyor.

Siirt’te Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

Siirt’te iki grup arasındaki kavga sonrası hastane önünde 5 kişi yaralandı, 2’sinin durumu kritik.

İstanbul’da yüzlerce kilogram uyuşturucu yakalandı!

Bakan Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen operasyonda 801,5 kilogram “metamfetamin”in ele geçirildiğini, zehir taciri 2 şüphelinin yakalandığını bildirdi.