Çiğ köftecide arkadaşını öldürdü, “Yeni silahımı gösterirken oldu” dedi

İstanbul’da Silah Kazası: Arkadaşını Kaybetti

İstanbul’da yaşanan üzücü bir olayda, iddiaya göre bir kişi yeni silahını gösterirken yanlışlıkla arkadaşını öldürdü. Olay dün akşam saatlerinde Küçükçekmece’deki bir çiğ köfte dükkanında meydana geldi.

Olayın tanığı Can Sertaç Baran, yanında çiğ köfte yemeyi teklif eden Emirhan D. ile birlikte dükkana gittiler. Ancak Emirhan D., belinden çıkardığı silahı gösterirken Can Sertaç Baran’ı göğsünden vurdu.

Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı. Baran ağır yaralı bir şekilde yerde kaldı, Emirhan D. ise olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri durumu öğrenip hemen olay yerine geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Baran, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaybedilen Can Sertaç Baran için bugün Küçükçekmece’deki Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Gümüşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şüphelilerin ifadesine göre, Emirhan D.’nin silahı gösterirken kazara ateş aldığı ve bu trajik olayın gerçekleştiği belirtildi. Emirhan D.’nin ikamet adresinde yapılan aramada bir tabanca bulundu.

Related Posts

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Diyarbakır’da silahlı çatışma: 12 yaralı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kavgada 12 kişi yaralandı…

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Efsane başkanın oğlu ölü bulundu

“Foça’nın efsane başkanı” olarak anılan Ahmet Nihat Dirim’in oğlu Kerem Dirim, sazlıkta ölü bulundu.

Ankara’da sağanak yağışlar sele neden oldu

Ankara’nın Beypazarı, Sincan, Haymana ilçelerinde etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde aniden başlayan fırtına ve sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su taşkınları yaşandı, bazı yollar göle döndü.

Gebze’de bıçaklı kavga: Yaralayan ve yaralı olay yerinden kaçtı

Kocaeli’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Bıçaklı saldırgan ve yaralı kişi olay yerinden kaçtı.