Cenaze arabası tırla çarpışınca tabut içindeki ceset dışarı savruldu

Korkunç bir olayda, cenaze arabasının bir tırla çarpışması sonucu tabut içindeki ceset dışarı savruldu.

Rahatsız edici görüntülerde, ölen kişinin aile üyeleri de dahil olmak üzere görgü tanıklarının kazaya müdahale ettiği ve hasar gören tabutu tekrar cenaze arabasına yüklemeye çalıştığı görülüyor.

Yerel basının bildirdiğine göre, cenaze arabası sürücüsü Kolombiya’nın Zona Bananera bölgesinde tırdan kaçmaya çalışırken kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ahşap tabut, cenaze arabasının arka kapısından fırladı.

Görüntülerde, vefat eden kişinin cesedinin kısmen açık kalmış tabutun içinde yattığı ve tırın parçalarının yere saçıldığı görülüyor.

Magdalena Polis Trafik ve Ulaştırma Bölümü’nün ilk raporuna göre, tabutun tabanı cenaze arabasına düzgün yerleştirilmemişti.

Soruşturmacılar kazanın nedenini hala araştırıyor.

Kazanın mekanik bir arızadan kaynaklanmış olabileceği ihtimalini de göz ardı etmediler.

Bu olay, Dominik Cumhuriyeti’nde bir cenaze töreninde tabutunda yatan bir adamın gözlerinin açılmasından yaklaşık iki hafta sonra meydana geldi.

Viral olan cep telefonu görüntülerinde, beyaza bürünmüş adamın yüzünün üzerinde cam kapağı olan bir tabut içinde yattığı görülüyordu.

Bazı endişeli akrabaların, mucizevi bir şekilde hala hayatta olma ihtimaline karşı ambulans çağırmayı önerdiği bildirildi.

Ancak diğer yöre sakinleri, cesedin göz hareketinin cep telefonu flaşlarından kaynaklanmış olabileceğini öne sürdü.

Related Posts

ABD’de sel felaketi: Ölü sayısı artıyor

ABD’nin New Jersey ve Texas eyaletleri başta olmak üzere çeşitli bölgelerde etkili olan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle en az 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Konya’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz

MSB’nin sessizliği sürüyor… İYİ Parti GİK üyesi Demir: ‘Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?’

İYİ Parti’nin Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK’nın düzenlediği drone saldırısıyla ilgili önergelerine yanıt gelmezken, MSB ve iktidar kanadının konuya ilişkin sessizliğinin sürmesine tepki gösteren İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Emekli Tuğgeneral Ali Demir, “Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?” dedi.

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.