Bilecik Valisi Aygöl yılın son gününde itfaiyecilerle bir araya geldi

Bilecik Valisi Aygöl, Yılın Son Gününde İtfaiyecilerle Bir Araya Geldi

BİLECİK (İGFA) – Vali Aygöl, “İtfaiye teşkilatımız, her türlü afet ve acil durumda canla başla hizmet vermektedir. Bu anlamlı görevlerinde fedakarca çalışan tüm arkadaşlarımıza minnettarız. Yeni yılın, sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerin yeni yıl öncesi hazırlıkları hakkında Vali Aygöl’e bilgi verirken, yangın güvenliği ve acil durumlar konusunda yapılan çalışmaların önemine değindi.

Related Posts

Özgür Özel Düzce’den İstanbul’a geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düzce mitinginin ardından İstanbul’a geldi. Özel CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın ardından önce Gaziosmanpaşa ve ardından Avcılar ve Büyükçekmece Belediyelerini ziyaret edecek

Nijerya’da sel faciası: 150’den fazla kişi hayatını kaybetti

Nijerya’nın Nijer eyaletinde meydana gelen sel felaketinde en az 150 kişi yaşamını yitirdi. Şiddetli yağışların ardından binlerce kişi evsiz kaldı, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

‘Faizsiz ekonomi özlemi’ çıkışı! Erdoğan ‘suçluyu’ buldu: ‘Gezi olayları olmasaydı Türkiye bugün çok farklı konumda olurdu…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizsiz ekonomiye olan özlemini dillendirmeye devam edeceğini söyledi. “Faize dayalı ekonomik nizamın değişmesi için de mücadeleden geri durmayacağız” diyen Erdoğan, Gezi Direnişi’ni de hedef aldı; “Gezi olayları olmasaydı Türkiye bugün çok farklı konumda olurdu” iddiasında bulundu.

ABD vizesinde yeni dönem

ABD vizesi almak isteyenler bugünden itibaren başvurularını yeni bir randevu platformu üzerinden yapacak.

Avrupa ülkelerinden İsrail’e yaptırım uygulansın çağrısı

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile Slovenya Başbakanı Robert Golob, Gazze’de acil ateşkes ve İsrail’e yaptırımlar getirilmesi çağrısında bulundu. Madrid’deki Başbakanlık konutu Moncloa’da bir araya gelen Sanchez ve Golob, ortak basın toplantısı …

İmamoğlu için Diyarbakır Surlarına Kürtçe ‘özgürlük’ afişi

Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraf, video ve sesini barındıran içeriklerin metro, otobüs ve vapurlarda yasaklanmasının ardından CHP, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Bursa’da Tophane’ye, “Free İmamoğlu” (İmamoğlu’na özgürlük) afişleri asmıştı. Dün de metrolarda gençler İmamoğlu maskeleriyle seyahat ederken son olarak Diyarbakır Surlarına Kürtçe “İmamoğlu’na özgürlük” afişleri asıldı.