Bakan Tekin Afet Bölgesi Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Deprem Bölgesine Yönelik Eğitim Yatırımları Toplantısı Düzenlendi

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Tekin ve depremden etkilenen 11 ilin milli eğitim müdürleri ile yatırımlardan sorumlu il milli eğitim müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda deprem bölgesinde yıkılan ya da kullanılamaz hale gelen derslik sayısına dikkat çeken Tekin, ilave olarak yüzde 10 daha fazlasını yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Bakan Tekin, deprem bölgesindeki hedeflerine ulaştıklarına işaret ederek, bölge illerinde eğitim kalitesini artırma konusundaki hassasiyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

Öte yandan, bölgeye yeni yatırımlar kazandırdıklarını vurgulayan Tekin, yatırımları pekiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıya katılan il milli eğitim müdürleri ise görev yaptıkları illerde tamamlanan ve devam eden okul projeleri hakkında bilgi paylaştı.

Related Posts

87 yaşındaki kadına restoranda büyük saygısızlık: Hesabı görünce şaşkına döndüler

87 yaşındaki Mimi ve beraberindeki 6 kişi, defalarca gittikleri restoranda rezervasyon ayırtıp saatinde vardılar. Ancak rezervasyondan 3 kişi daha az gelen grup, garsonları kızdırdı ve hesapta akılalmaz bir saygısızlık yapıldı…

Gözlük satışına yasal fren: Denetimsiz satana 1 milyon TL ceza ve meslekten men!

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Tam 10 kamyon yanaştı: Böyle çöp ev görülmedi!

Mersin’in Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi’nde bulunan ve çevre sakinlerinin sağlığını tehdit eden “çöp ev”, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda Yenişehir Belediyesi ekipleri tarafından detaylıca temizlendi. Eve giden ekipler tam 10 kamyon çöp çıkarttı.

Son Dakika… Mansur Yavaş net konuştu: ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorusuna yanıt verdi

Son dakika haberi… Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki gösteren Yavaş, “Ankara’ya da operasyon olacak mı?” sorusuna yanıt verdi.

Dünyanın en yüksek nüfusa sahip ülkeleri açıklandı: Türkiye’nin sıralaması dikkat çekti

TÜİK’in Dünya Nüfus Günü bültenine göre; Türkiye, nüfus büyüklüğü sıralamasında 194 ülke arasında 18’inci sırada yer aldı. Türkiye’nin toplam doğurganlık hızı 1,48 çocuk ile dünya ortalamasının altında kaldı.

Dondurmada gizli tehlike: Büyük risk taşıyor

Yaz aylarında serinlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği tatlı lezzetlerin başında gelen dondurmanın yanlış koşullarda üretildiğinde ve saklandığında ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Uzmanından kritik uyarılar geldi.