Astsubay adayına hüzünlü veda

İstanbul Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı’nda kursiyer olarak eğitim gören Piyade Astsubay Astçavuş Adayı Engin Karakoyun, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Engin Karakoyun memleketi Kars’a getirilerek toprağa verildi.

Kars’ın Digor Şirince köyünde ikamet eden Engin Karakoyun, vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat etmişti. Gerekli olan şartları taşıyan ve sınavı da başarıyla tamamlayan Engin Karakoyun, İstanbul Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı’nda eğitimlerine başladı.

Burada eğitim görürken vefat eden P. Asb. Açvş. Adayı Engin Karakoyun’un cenazesi hava yoluyla Kars’a getirildi. Sultan Alpaslan Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karakoyun, Bülbül Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kars’ta yapılan cenaze namazına 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Mutlu Genç, askerler, vatandaşlar ve aile katıldı.

Related Posts

İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan uluslararası eylem çağrısı

İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail’in İran’a karşı saldırıların durdurulması için küresel eylem çağrısı yaptı.

ABD’li büyükelçi sığınakta geçen geceyi anlattı

İsrail, önceki gece İran’ın nükleer bomba yapmaya hazırlandığını öne sürerek Tahran dahil İran’ın bazı kentlerinde nükleer ve konvansiyonel hedeflere saldırı düzenledi. İsrail’in söz konusu saldırılarının ardından İran dün (13 Haziran) akşam …

Tahran ve Tebriz’de yeni patlama sesleri yükseliyor

Son dakika gelişmelerine göre Tahran ve Tebriz’de patlama sesleri yeniden başladı. Şehrin güneyine yapılan saldırılara karşı İran Hava Savunma Sistemleri de devreye girdi

Mansur Yavaş’tan ‘Gaziosmanpaşa’ tepkisi… Erdoğan’ı anımsattı: ‘Selfie çektirerek…’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Metrosu Temel Atma Töreni’nde konuştu. İBB’ye yönelik operasyonlara ilişkin konuşan Yavaş, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tutuklama ile AKP’ye geçmesine tepki göstererek, “Kendileri seçim kazanmış gibi selfie çektirerek onu kutluyorlar” dedi. Yavaş ayrıca metro eleştirilerine de yanıt verdi.

AKP’li Eray Karadeniz’le ilgili çarpıcı İSPARK gerçeği: Bakın neden işten atılmış

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından Belediye Meclisinde Başkanvekilliğine seçilen AKP’li Eray Karadeniz’in 2021 yılında İSPARK’ta işten çıkarılması ardından açtığı davanın detaylarını Hukukçu Gamze Pamuk SÖZCÜ TV’de Serap Belovacıklı’nın Aklın Yolu programında anlattı. Karadeniz’in İBB’ye açtığı davada mahkemenin feshi doğru bulduğu tanıkların ise Karadeniz’i hiç görmedikleri ortaya çıktı

Trump: Önümüzdeki günlerde, ABD Ordusu’nun zafer üstüne zafer kazanacağına inanıyorum

Trump: Önümüzdeki günlerde, ABD Ordusu’nun zafer üstüne zafer kazanacağına inanıyorum