Aksaray’da Sahte Alkol Operasyonu

Aksaray’da Jandarma Sahte Alkol Operasyonu Düzenledi

Aksaray’da sahte alkol üretimi yapılan bir eve jandarma tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda litrelerce sahte içki ele geçirilirken, sahte alkol üretimi yapan ve piyasaya sürdüğü tespit edilen şüpheli şahıs da yakalandı.

Operasyon, il merkezinde belirlenen bir adrese gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sahte alkol imal eden bir şahsın izini sürerek Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon başlattı. Y.Ç. isimli şahsı takibe alan jandarma KOM ekipleri, teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delillere ulaşarak operasyon için harekete geçti. Evde yapılan aramalarda ise 273 litre sahte viski, 27,5 litre etil alkol, 1 litre sahte viski aroması, 295 adet sahte bandrol, 119 adet marka etiketi, 112 adet marka kapağı, 97 adet marka jelatini ve çeşitli üretim malzemeleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – AKSARAY

Related Posts

Turizmde pazar günü de çalışmanın önünü açan düzenleme komisyondan geçti: İşçiye ‘kölelik’ dayatması

Turizm sektöründe işçilere pazar günü çalıştırılma zorunluluğu getirildi. Türk-İş ve Hak-İş’in anayasa ve uluslararası normlara aykırı olduğunu belirttiği düzenleme, işçilerin dinlenme hakkını ortadan kaldırarak adeta ‘kölelik’ dayatması getiriyor. İktidar, sendikaların tüm itirazlarına rağmen maddeyi komisyondan geçirdi.

Dev bankadan faiz indirimi ve enflasyon tahmini!

Morgan Stanley, Türkiye’de enflasyonun yaz aylarında hızla düşeceğini öngörüyor. Faiz indirimlerinin temmuz ayında başlayacağı tahmin edilirken, merkez bankasının parasal sıkı duruşu devam edecek. Ekonomide likidite yönetimi ve enflasyon hedefleri önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

TÜİK fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı: İşte haziran ayının zam şampiyonu

TÜİK fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı: İşte haziran ayının zam şampiyonu

Öğretmen, esnaf ve sağlık memurundan gençlere çağrı: Piknik havasında çalışmak isteyene öneriyoruz

Kentte 40 yıldır öğretmenlik yapan Yalçın Kartarı, esnaf emeklisi Cemal Çelebi ve sağlık çalışanı Hasan Gökçay ile birlikte arıcılık faaliyetlerini sürdürüyor. Öğretmen Kartarı, arıcılığın hem ruhsal hem ekonomik olarak fayda sağladığını belirterek …

Tabelalar değişecek: Akaryakıta otomatik zam yolda!

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam dönemi başlıyor. ÖTV düzenlemesiyle birlikte pompa fiyatlarında artış bekleniyor. Tüketiciler zamların etkisini önümüzdeki günlerde hissetmeye başlayacak.

İran’a saldırı Cengiz’e kazandırdı

Gübre fiyatları son 1 yılda yüzde 100’e yakın arttı. Son yüzde 12.9’luk zam, İsrail-İran savaşı nedeniyle geldi. En büyük üreticilerden Cengiz Holding’in iştiraki Eti Gübre, kârını katladı.