Aksaray’da İmam ve Komşusu Arasında Bıçaklı Kavga

Aksaray’da Komşu İle İmam Arasındaki Kavga Sonucu Bıçaklama Olayı

Aksaray’da yaşanan olayda, imam Muhammed Aygün (38) komşusu Mehmet Ceylan’ı (37) bıçakladı. İmam Aygün, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Bedir Muhtar Mahallesi’nde geçen pazartesi günü saat 00.30’da meydana geldi. Muhammed Aygün’ün kapısını açmasıyla başlayan olayda, komşusu Mehmet Ceylan’ın saldırısına uğradı. Ceylan’ın Aygün’ü dövmeye çalıştığı anlar komşuların müdahalesiyle son buldu. Aygün, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, Ceylan ise gözaltına alındı.

Mehmet Ceylan’ın, eşine şiddet uyguladığı ve imam Aygün’ün uyarısı üzerine husumet beslediği belirtildi. Ceylan’ın, eşinin ayrılmasının ardından sinirlenerek Aygün’e saldırdığı bilgisi de paylaşıldı.

Dün karşılaşan taraflar arasında çıkan kavgada imam Aygün, komşusu Ceylan’ı sırtından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, yaralı Ceylan hastaneye kaldırıldı.

Gözaltına alınan imam Aygün, “Kendimi savundum. Beni öldürecekti. Daha önce de beni öldürmeye kalkmıştı. Ölmezse yine beni öldürmeye kalkar” şeklinde ifade verdi. Aygün, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Related Posts

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası gerçekleşti

Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya ve Ukrayna’nın 2 Haziran’da İstanbul’da yapılan 2’nci tur müzakereler sırasında varılan anlaşmalar uyarınca bugün yeni bir esir takası gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, “2 Haziran’da İstanbul’da varılan Rusya-Ukrayna anlaşmalarına uygun olarak, 4 Temmuz’da Kiev rejiminin kontrolündeki topraklardan bir grup Rus askeri döndü” ifadeleri kullanıldı.

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.