AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Elazığ Belediyesi’ndeki Araç Kiralama İhalesi Soruşturması Genişliyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın’ın açıklamalarına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş Belediyesi’nin araç kiralama ihalesiyle ilgili olarak belediye başkanı ve ihaleyi alan firmanın yetkililerini tutuklamıştı. Elazığ Belediyesi’ne de aynı firmanın 82 adet araç kiraladığı ortaya çıkınca soruşturma genişledi. Akın, bu gelişmenin, haklı olduklarını bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Akın, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Aziz İhsan Aktaş’ın kardeşlerine ait şirketin Elazığ Belediyesi’nden aldığı temizlik ihalesine ilişkin suç duyurusunda bulunmuştu.

“ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

Hukuki süreçlerin devam ettiğine dikkat çeken Abdullah Akın, Elazığ’ın altyapı sorunlarına ve yaşanan sel baskınlarına rağmen, bazı gazetecilerin hukuksuzlukları savunmaya çalıştığını belirtti. Akın, gazetecilerin bu tür safsatalarla hukuksuzluğu aklama çabalarını “ibretle izlediklerini” söyledi. Son olarak, Akın, “Ne yaparsanız yapın, ne yazarsanız yazın, biz milletimizin hazinesini savunmaya ve kaynaklarını milletimizin cebine koymaya kararlıyız. Bundan asla geri adım atmayacağız” diyerek, partisinin bu konuda kararlı tutumunu yineledi.

Related Posts

ABD’de sel felaketi: Ölü sayısı artıyor

ABD’nin New Jersey ve Texas eyaletleri başta olmak üzere çeşitli bölgelerde etkili olan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle en az 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Konya’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz

Trump: İran’ın nükleer programının denetlenmesini kabul etmiyoruz

MSB’nin sessizliği sürüyor… İYİ Parti GİK üyesi Demir: ‘Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?’

İYİ Parti’nin Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK’nın düzenlediği drone saldırısıyla ilgili önergelerine yanıt gelmezken, MSB ve iktidar kanadının konuya ilişkin sessizliğinin sürmesine tepki gösteren İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Emekli Tuğgeneral Ali Demir, “Bu dronu üreten ülkenin menşei nedir?” dedi.

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’na benim kırgınlığım yok ama parti tarihinin ve üyelerinin bir kırgınlığı var

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.