Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren orman ürünleri fabrikasına ait depoda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip alevlerin söndürülmesi için çalışma başlattı.
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren orman ürünleri fabrikasına ait depoda saat 19.30 sıralarında yangın çıktı.
BİTİŞİKTEKİ İŞ YERİNE SIÇRADI
Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 26 itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 4 arazöz, 4 TOMA ve çok sayıda ekip sevk edildi.
Bitişikteki bir fabrikaya dana sıçrayan yangının söndürülmesi için ekipler yoğun şekilde çalışma başlattı. Kolluk kuvvetleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. İlk belirlemelere göre yangında dumandan etkilenen veya yaralanan olmadığı öğrenildi.
More Stories
SODEV’in 31. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti: Rasim Şişman yeniden genel başkan seçildi
Devlet korumasındaki çocukların kayıp olduğu iddia edildi: Bakanlıktan açıklama geldi
Karlı havaya aldırış etmediler, buz gibi denizde yüzdüler: ‘Alışkın olmayanlara tavsiye etmiyoruz’