Diyarbakır’da silahlı çatışma: 12 yaralı

Diyarbakır Bağlar ilçesinde Silahlı Kavga: 12 Kişi Yaralandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 12 kişi yaralandı.

Olay, henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti.

Kavga sonucunda, 12 kişi yaralanırken, durumun haber alınmasının ardından 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kavganın yaşandığı sırada çevreye seken bazı kurşunların 2 araca isabet ettiği belirlendi.

Olayın ardından polis ekipleri, kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için başarılı bir şekilde çalışmalara başladı.

Related Posts

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Trump iki nükleer denizaltının konuşlandırıldığını söylemişti; Kremlin’den açıklama: Herkesin nükleer söylemle ilgili dikkatli olması gerekiyor

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Sidney’de Filistin’e destek eylemi

Efsane başkanın oğlu ölü bulundu

“Foça’nın efsane başkanı” olarak anılan Ahmet Nihat Dirim’in oğlu Kerem Dirim, sazlıkta ölü bulundu.

Ankara’da sağanak yağışlar sele neden oldu

Ankara’nın Beypazarı, Sincan, Haymana ilçelerinde etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde aniden başlayan fırtına ve sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su taşkınları yaşandı, bazı yollar göle döndü.

Gebze’de bıçaklı kavga: Yaralayan ve yaralı olay yerinden kaçtı

Kocaeli’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Bıçaklı saldırgan ve yaralı kişi olay yerinden kaçtı.

Takı törenine pirzola sürprizi

Kahramanmaraş’ta damadın kebapçı ağabeyi, düğünde kardeşine altın yerine 5 adet pişmiş tavuk pirzola taktı.