CHP’nin İstanbul’da miting yapacağı üçüncü ilçe Başakşehir oldu!

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İmamoğlu İçin Miting Düzenleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonlara karşı düzenlenen mitingler devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hafta sonları çeşitli şehirlerde mitingler düzenlerken çarşamba akşamları da İstanbul’un ilçelerinde halk buluşmaları gerçekleştiriyor.

“Millet iradesine sahip çıkıyor” sloganıyla yapılan mitinglerin İstanbul’daki ilk adresi Şişli, ikincisi ise Beylikdüzü olmuştu. Bu çarşamba yapılacak miting ise Başakşehir’de gerçekleştirilecek.

‘Kanal İstanbul’ projesine ilişkin tartışmaları tekrar gündeme getiren miting, proje alanına yakın İkinci Kısım Mahallesi’nde İETT İşletmeleri Müdürlüğü Boğazköy Peron Amirliği’nde düzenlenecek. Başakşehir, iktidar partisinin İstanbul’daki kalelerinden biri olarak dikkat çekiyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde, ilçe belediye başkanlığını yüzde 46.77 oy oranıyla AKP’nin adayı Yasin Kartoğlu kazanmıştı.

Related Posts

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Özgür Özel, İBB operasyonlarında tutuklananların yakınlarıyla buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane Mitingi öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan kişilerin aileleriyle bir araya geldi. Görüşme, İBB Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

İsrail’den normalleşme şartı! Golan Tepeleri’ndeki işgal sürecek

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Golan Tepeleri’nde İsrail işgalinin sürmesi şartıyla Tel Aviv yönetiminin Suriye ve Lübnan’la normalleşme arzusunda olduğunu söyledi. Bakan Saar, Avusturya Dışişleri Bakanı Beate Meinl-Reisinger ile Batı Kudüs’te …