Eşini defalarca bıçaklayıp kaçtı

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde Yaşanan Olayda Kadın Ağır Yaralı

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bir apartmanda meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın 1’inci katında yaşayan Emircan G. ile eşi Yıldız G. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Emircan G. mutfaktan aldığı bıçakla eşini birçok kez yaraladı. Olayın ardından kaçan Emircan G. hemen yakalanırken, Yıldız G. ise ağır yaralı olarak özel bir kliniğe götürüldü. Burada yapılan müdahalenin yetersiz kalması üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, çok sayıda bıçak darbesi alan Yıldız G.’yi yaralayan Emircan G.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler sürüyor.

Related Posts

MİT Başkanı Kalın, Hakkari’de incelemelerde bulundu

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hakkari, Yüksekova ve Çukurca bölgelerinde temaslarda bulundu. Kalın, Hakkari Valisi Ali Çelik, İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün ve diğer yetkililerle sınır güvenliği ve bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Murat Yetkin: Bazı AKP vekilleri, İmamoğlu iddianamesinin gecikmesinden rahatsız

Düşen özel jet bulundu! Kadın yolcu kurtarıldı: Pilottan acı haber

Eskişehir’den havalanan tek motorlu uçağın Erzurum-Rize-Bayburt sınırında düşmesinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkaza ulaşıldı. Yolcu Hicran Kaya yaralı kurtarılırken, pilot Mehmet Demirci yaşamını yitirdi.

Özgür Özel, İBB operasyonlarında tutuklananların yakınlarıyla buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane Mitingi öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan kişilerin aileleriyle bir araya geldi. Görüşme, İBB Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

İsrail’den normalleşme şartı! Golan Tepeleri’ndeki işgal sürecek

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Golan Tepeleri’nde İsrail işgalinin sürmesi şartıyla Tel Aviv yönetiminin Suriye ve Lübnan’la normalleşme arzusunda olduğunu söyledi. Bakan Saar, Avusturya Dışişleri Bakanı Beate Meinl-Reisinger ile Batı Kudüs’te …