Otel yangını faciasına ilişkin tutuklandı… Gazelle Otel’in tutuklanan genel müdürünün ifadesi ortaya çıktı

Bolu’da Meydana Gelen Otel Yangını Faciası Soruşturması

Bolu’da gerçekleşen ve 78 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan otel yangını faciasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda, 26 kişi gözaltına alınmış, 19 kişi tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili olarak Gazelle Resort Oteli sahibi Halit Ergül’ün işlettiği otelde 13 kişi gözaltına alınmıştı. Benzer ihmallerin olduğu tespit edilen Gazelle Otel geçici süreyle kapatılırken, tutuklanan Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in ifadesi ortaya çıktı.

Ahmet Demir ifadesinde, Grand Kartal Otel’deki evrak sürecinin hızlandırılması ile ilgili Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ile telefonla görüştüğünü belirtti. İfadesinde, Belediye evraklarına göre Grand Kartal Otel’de eksiklikler bulunduğunu belirten muhasebe müdürünün kendisine bu durumu ilettiğini ve hızlı bir şekilde işlem yapılıp yapılamayacağını sorduğunu ifade etti. Ancak, konunun detaylarına vakıf olmadığını belirten Demir, Gülener’in eksiklikler hakkında herhangi bir bilgi vermediğini ve sadece işlemi hızlandırmak istediğini dile getirdi. Ayrıca, Gazelle Otel’de yangın tatbikatının yapılmadığını, muhasebe firmaları tarafından yıllık denetimlerin gerçekleştirildiğini ve yangın uygunluk raporu olmadığını bildiğini belirtti.

Related Posts

11 ilde dev operasyon! 2,5 milyar TL’lik işlem hacmi olan çete çökertildi

Aydın merkezli 11 ilde hesaplarında 2,5 milyar TL’lik işlem hacmi bulunan ‘Organize Suç Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda; 2 elebaşının da içerisinde bulunduğu 35 şüpheli yakalandı.

Bursa’da Et Çiftliğinde Yangın

Mustafakemalpaşa’daki et üretim çiftliğinde çıkan yangında 3 büyük baş hayvan boğuldu.

Sapanca Gölü’nde Boğulma Faciası

14 yaşındaki Irak uyruklu Omar, Sapanca Gölü’nde boğuldu, arkadaşları kurtarıldı.

Tarihi transferde imzalar atılıyor

Galatasaray ve Napoli, Victor Osimhen transferinde anlaşma sağladı. Anlaşma şartlarına göre Galatasaray, Nijeryalı oyuncu için Napoli’ye 40 milyon euro peşin ödeme yapacak. Bu miktara ek olarak, 35 milyon euro da bir yıl içinde ödenecek.

Kestel’de Anız Yangını Kontrol Altına Alındı

Bursa’nın Kestel ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Murat Çalık için destek mesajı: Bu dramın yaşatılması kabul edilemez!

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Murat Çalık için destek mesajı: Bu dramın yaşatılması kabul edilemez!