Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı ve bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hızla kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için veteriner hekime başvurarak gerekli tedavinin yapılmasını sağladı.

Bazı hayvanseverler, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını keşfetti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtararak bakımlarını üstlendiler ve barınak çalışanlarıyla işbirliği içinde hareket ettiler. Bu duyarlı davranışlar ise mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlediler ve konuyla ilgili çözüm yolları üzerinde görüştüler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hızla bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime yönlendirildi. Bu sayede, köpek yavrularının sağlığına hızla müdahale edilerek iyileşmeleri sağlanmış olacak.

Related Posts

Putin’in görevden aldığı Ulaştırma Bakanı saatler sonra ölü bulundu: Rusya’dan ‘intihar’ açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün erken saatlerde Ulaştırma Bakanı Roman Starovoyt’un görevine son veren bir kararname imzaladı. Kremlin’in resmi internet sitesinde yayınlanan kararnamede bakanın görevden alınma sebebi açıklanmadı. Görevden alınan Ulaştırma Bakanı Roman Starovoyt, akşam saatlerinde intihar etti.

CHP’den operasyonlara ilişkin açıklama: ‘Yapılan saldırıya sessiz kalmayacağız, geri adım atmayacağız!’

İstanbul’un ardından Adana, Antalya ve Adıyaman’a sıçrayan CHP’li belediyelere yönelik operasyonları değerlendiren CHP’li kurmaylar, “Bu operasyonların sonu olmayacak, seçilmişlerimize yapılan saldırıya sessiz kalmayacağız, geri adım atmayacağız, tonunu da düşürmeyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Teksas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükseldi

Teksas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükseldi

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.

ABD’de sel felaketi: Ölü sayısı artıyor

ABD’nin New Jersey ve Texas eyaletleri başta olmak üzere çeşitli bölgelerde etkili olan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle en az 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Konya’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.