Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili Dolayısıyla Kabe’de İbadet Yoğunluğu

Müslümanların kıblesi olan Kabe’de Miraç Gecesi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu kutsal gecenin manevi atmosferini yaşamak için Kabe’ye akın etti. Mescid-i Haram çevresinde önemli bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını eda etmek amacıyla tavaf etti.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek için büyük çaba harcadı. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin bereketiyle huzur bulan Müslümanlar, bu özel geceyi en güzel şekilde değerlendirdiler.

Yoğunluğun yaşandığı Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuk yapma fırsatı bulurken, dualarını samimi bir şekilde Allah’a yönelttiler. Kabe’nin huzur veren atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Trump’ın olay yaratacak ses kayıtları ortaya çıktı: 2 ülkeyi ‘bombalamakla’ tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın geçen yıl seçim kampanyasına bağışta bulunanlarla düzenlediği özel toplantılarda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Ukrayna’ya saldırmaktan caydırmak için Moskova’yı bombalamakla tehdit ettiğini söylediği ileri sürüldü …

Seyircisiz oynama yasağı 2 yıl sonra iptal etti

Van 3. İdare Mahkemesi, Van Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 23 Aralık 2023 tarihinde oynanan Van Spor FK – Bursaspor karşılaşmasının seyircisiz oynanması yönündeki kararını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Aracın motorundan cephanelik çıktı

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, bir otomobilin motor bölümünde 65 ruhsatsız tabanca, 79 şarjör ve 50 mermi ele geçirildi.

Yola fırlayan çocuğa otomobilin çarptığı anlar kamerada

Sultangazi’de aniden yola fırlayan çocuğa seyir halindeki otomobil çarptı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İçlerinden Mossad ajanı çıkınca 700 bin Afganı sınır dışı ettiler

İran son 3 ayda 717 bin Afganı sınır dışı etti. Gelişmeleri İran İçişleri Bakanı Yarahmedi,’Halkın temel talebi’ olarak açıkladı. Bunun yanında bazı Afganların İsrail’e ajanlık yapması da gerekçe gösteriliyor.

Putin’in görevden aldığı Ulaştırma Bakanı saatler sonra ölü bulundu: Rusya’dan ‘intihar’ açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün erken saatlerde Ulaştırma Bakanı Roman Starovoyt’un görevine son veren bir kararname imzaladı. Kremlin’in resmi internet sitesinde yayınlanan kararnamede bakanın görevden alınma sebebi açıklanmadı. Görevden alınan Ulaştırma Bakanı Roman Starovoyt, akşam saatlerinde intihar etti.