Erdoğan açıklamalarda bulunuyor: İmralı görüşmeleri için ne diyecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: AK Parti 11 Milyon 135 Bin 306 Üye Sayısıyla Zirvede!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada partisinin üye sayısını açıkladı. Erdoğan, “AK Parti, 11 milyon 135 bin 306 üye sayısıyla zirvedeki yerini koruyor. Bizden sonra ikinci sırada yer alan ana muhalefet partisine attığımız fark 9,5 milyon civarındadır” dedi.

‘Enflasyonda Düşüş Başladı’

“Enflasyonda düşüş başladı” diyen Erdoğan, “Enflasyon düştükçe halkın alım gücü de artacaktır. Enflasyonla mücadeleyi sadece talep yönlü değil konut ve gıda yönlü alanlarda destekleyeceğiz. Sosyal konut projelerimiz bunlardan biridir, deprem konutları tamamlandıkça elimiz rahatlayacak. 22 yılda küresel krizler dahil nice krizlerin üstesinden geldik” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Konya, 2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin 2026 yılı boyunca Avrupa Bisiklet Başkenti unvanını kazandığını açıkladı. Bu unvan, Konya’nın bisiklet dostu kimliğini pekiştirecek projelerle desteklenecek.

ABD’nin West Virginia eyaleti, başkent Washington’a en az 300 Ulusal Muhafız gönderecek

ABD’nin West Virginia eyaleti, başkent Washington’a en az 300 Ulusal Muhafız gönderecek

Bartın’da 10 Şüpheli Tutuklandı

Bartın’da, kesinleşmiş hapis cezaları olan 10 şüpheli, İstanbul ve Sakarya’da yakalandı.

Gazze bizim direniş kalkanımız

Dünya Müslüman Alimler Birliği, Gazze’nin ümmet için bir direniş kalkanı olduğunu belirterek “Büyük İsrail” projesini gayrimeşru ilan etti. Açıklamada İsrail’in politikaları “Soykırım ve etnik temizlik” olarak nitelendirildi.

Eşini yaralayıp kendisini vurmuştu: 3 gün sonra öldü

Ordu’da eşini tabanca ile vurarak yaradıktan sonra kendi başına ateş eden İlkay Mızrak, tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.

2 ve 3’üncü Ordu Komutanlıklarında devir teslim törenleri yapıldı

General ve amiral atamaları kapsamında düzenlenen devir teslim töreninde, 2’nci Ordu Komutanlığı görevini Korgeneral Zorlu Topaloğlu, 3’üncü Ordu Komutanlığı görevini Tümgeneral Tuncay Altuğ devraldı.