Xiaomi, merakla beklenen HyperOS 3 güncellemesini 13 farklı Xiaomi ve Redmi cihazı için resmi olarak yayınlamaya başladı. Bu akıllı telefon ve tabletler, Android 16 tabanlı özel kullanıcı arayüzünün kararlı sürümünü alıyor. HyperOS 3, Xiaomi’nin …
Son dakika hava durumu tahminleri il il || Yarın (15 Kasım) hava nasıl olacak? İstanbul’da yağmur yağacak mı? Meteoroloji’den 6 ile kuvvetli yağış uyarısı!
Hava durumu tahminleri il il Meteoroloji tarafından yayınlandı. Sıcaklıklar İstanbul’da düşerken, hafta sonu için sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre yağışların Ordu, Giresun, Tokat, Sivas ve Kahramanmaraş çevreleri ile Hatay kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Ordu, Giresun, Tokat, Sivas ve Kahramanmaraş çevreleri ile Hatay kıyılarında yerel kuvvetli olması beklenen kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Peki, yarın hava nasıl olacak? İstanbul’da yağmur var mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 15 Kasım hava durumu raporu.
KKTC 42. yaşını Ankara’da kutladı: ‘Halkımızın laik ve demokratik özelliğini yaşatmak vazifemizdir’
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 42. kuruluş yıldönümü için Ankara’da resepsiyon düzenlendi. KKTC’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nun ev sahipliği yaptığı etkinliğe Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Genelkurmay 2. Başkanı Levent Ergün ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükelçi Korukoğlu, konuşmasında, “Laik ve demokratik KKTC” vurgusu yaparken, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin silahlanmak için her fırsatı kullandığını söyledi.
Bakan Yumaklı’dan Şehit Pilot Hasan Bahar’ın ailesine taziye ziyareti
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hırvatistan’da düşen yangın söndürme uçağında şehit olan Pilot Hasan Bahar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bülent Arınç’tan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya ziyaret
AKP’li siyasetçi Bülent Arınç’ın tutuklu eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile iş insanı Osman Kavala’yı ziyaret ettiği ortaya çıktı.
Ünlü şarkıcı Akon altıncı kez gözaltına alındı!
52 yaşındaki şarkıcı Akon, geçtiğimiz Cuma günü kısa süreliğine nezarette kaldı. Şarkıcının neden gözaltına alındığına dair yeni bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı.
Antalya’daki vahşette yaşamını yitiren anne ile iki çocuğu Çankırı’da toprağa verildi
Antalya’nın Kepez ilçesinde polis memuru Muharrem Gıyar (36) tarafından tabancayla öldürülen eşi Fatma Gıyar (31) ile çocukları Meral Ebrar (10) ve Merve Gıyar’ın (4) cenazeleri, memleketleri Çankırı’da son yolculuklarına uğurlandı.
Sunucu Ece Vahapoğlu kansere yakalandığını açıkladı!
Rektum kanseriyle mücadele ettiğini açıklayan sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, “Hayatımı ertelemeden devam ediyorum, bu süreci güçle atlatacağım” sözleriyle sevenlerine umut verdi.
DenizBank ve ENBD’den OYAK’a 400 milyon dolarlık stratejik kredi
DenizBank ve hissedarı Emirates NBD, OYAK Grubu ile 1 yılı ödemesiz, toplam 6 yıl vadeli 400 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Sağlanan kaynak, OYAK’ın sürdürülebilir büyüme hedeflerine yönelik yatırımlarda kullanılacak.
Akbank takipteki alacaklarını 5 şirkete sattı
Akbank KAP’a yaptığı açıklamada takipte olan 1,59 milyar TL’lik alacaklarını varlık yönetim şirketlerine devrettiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Uluslararası İnsan Hakları Konferansı ve Yankılar Sergisi Açılış Programı’nda konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘İnsan Hakları Konferansı’nda konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası İnsan Hakları Konferansı ve Yankılar Sergisi Açılış Programında konuşma yapıyor.