Doğu Perinçek’ten Erdoğan’a: ‘Başkomutanlık oturarak olmaz’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin düzenlediği “İsrail’e geçit yok” buluşmasında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Perinçek, “Başkomutanlık oturarak olmaz. Başkomutanlık İran’a bombalar yağarken seyrederken olmaz. Eğer başkomutan vazifesini yapmazsa, tarihi sorumluluğunu yerine getirmezse, Türkiye o başkomutanı bulur.” dedi

Read More

Enerjide yeni iş birliği imkanı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya Enerji Bakanı Sergey Tsivilev ile Türkiye ve Rusya arasındaki mevcut enerji projeleri ve geleceğe yönelik yeni işbirliği imkanlarını değerlendirdiklerini bildirdi.

Read More

Çocuk düşmanı İsrail ve PKK

BM’nin yayınlanan son raporunda iki terör örgütü İsrail ve PKK, çocuklara yönelik en fazla şiddet uygulayan taraf olarak kara listede yer aldı. Raporda, iki terör yapısına, çocukları öldürmek, şiddet uygulamak ve askere almak suçlamasında bulunuldu.

Read More